Uslovi korišćenja

Dobro došli

Korišćenje sadržaja portala Ekonomski.net i usluga podložno je uslovima korišćenja. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge portala Ekonomski.

Autorska prava
Ekonomski.net raspolaže sa autorskim pravima na vlastite sadržaje i/ili ima pravo na objavu u svom internet izdanju, uključujući i baze podataka i programerski kod. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole Ekonomskog, smatra se kršenjem autorskih prava, odnosno prava na objavu i podložno je tužbi za naknadu štete, u skladu sa zakonom o autorskim i srodnim pravima.

Odgovornost
Celokupan sadržaj koristite na sopstvenu odgovornost i ekonomski.net se ne može smatrati odgovornim za štetu prouzrokovanu korišćenjem njegovog sadržaja. Takodje, ekonomski.net ne odgovara za štetu nastalu oglašavanjem na portalu.

Zaštita privatnosti
Ekonomski poštuje i čuva privatnost posetilaca portala i podatke prikupljene iz procesa registracije korisnika. Ekonomski neće davati navedene podatke trećem licu, osim ukoliko to nije zakonska obaveza. Navedeni podaci će se isključivo koristiti radi poboljšanja i usmeravanja svog sadržaja ka korisnicima portala.

Obaveze korisnika
Korisnicima portala zabranjena je:
- objava, slanje i razmena sadržaja koji krše bilo koje propise
- objava, slanje i razmena sadržaja koji je uvredljiv ili šteti trećem licu na bilo koji način
- je širenje lažnih informacija i lažno predstavljanje
- slanje i razmena zlonamernog sadržaja koji mogu ograničiti ili sprečiti tehničko funkcionisanje portala

Registracija korisnika
Deo sadržaja namenjen je samo registrovanim korisnicima. Postupak registracije podrazumeva obavezan unos ličnih i istinitih podataka lica koji se registruje i dodeljivanje korisničkog naloga-imena.
Za objave sadržaja pod korisničkim nalogom odgovora isključivo korisnik koji ga koristi. Ekonomski ne odgovora za neovlašeno korišćene naloga ili štetu koja može nastati po tom osnovu.
Ekonomski zadržava pravo da ukine ili uskrati pravo na registraciju korisnika ili korišćenja svojih usluga, ukoliko druga strana krši uslove korišćenja i svoje preuzete obaveze.

Izmena uslova korišćenja
Ekonomski zadržava prava izmena uslova koji stupuju na snagu danom objave i ne snosi nikakvu odgovornost za posledice iste.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!