Socijalno preduzetništvo

Usudite se – pokrenite svoj biznis! - Virtuelna kancelarija In Centra

Pokretanje sopstvenog posla nikada nije bilo brže, efikasnije i pristupačnije! In Centar nudi uslugu Virtuelne kancelarije (Virtual Office).

Usluga Virtuelne kancelarije omogućava vam da ostvarite poslovanje u Beogradu gde god da se nalazite u svetu, a idealna je za predstavništva stranih firmi, startup, agencije i frilensere koje ne drži mesto. Ceo paket je osmišljen tako da umanji početne troškove poslovanja i omogući da napor usmerite na unapređenje biznisa.

Na raspolaganju su dva paketa usluga – Virtu Smart & Virtu Bizz.

Virtu Smart paket usluga podrazumeva prijavu firme na adresu In Centra, u srcu Beograda u ulici Cara Lazara 5-7. Ova usluga obuhvata zakup adrese, dodelu poštanskog sandučeta i menadžment pošte, konsultacije u vezi sa izborom oblika registracije i razvoja poslovanja, a opciona usluga je predstavljanje firme na web stranici i social media kanalima In Centra.

Virtu Bizz paket je unikatan jer je cenovno skrojen tako da odgovara vašoj firmi i njenim realnim potrebama, a pored svih usluga koje pruža i Virtu Smart, u Virtu Bizz paketu se nalaze usluge računovodstva I knjigovodstva. Upitnik za Virtu Bizz paket možete popuniti na ovom linku.

Komentari nisu dozvoljeni za ovaj post.

IN centarhttp://incentar.org

Naša strategija usmerena je ka socijalnom preduzetništvu, ostvarivanjem sinergije izmedju održivosti i profitabilnosti poslovanja.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!