Vesti dana | Bez kategorije

MK Group opremila računarski kabinet škole u Vrbasu

Kompanija MK Group donirala je kompjutersku opremu osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ u Vrbasu, čime je pokazala da je kontinuirano ulaganje u obrazovanje mladih, pogotovo u oblasti informacionih tehnologija, jedna od okosnica njenih društveno odgovornih aktivnosti.

Dom zdravlja u Boru dobio novo sanitetsko vozilo - donacija vredna 4,2 miliona dinara

Kompanija Generali osiguranje Srbija uručila je donaciju vrednu 4,2 miliona dinara Domu zdravlja u Boru, u vidu novog sanitetskog vozila sa posebnom medicinskom opremom.

Čulibrk:"Ako Vulin govori istinu neka pokaže pasoš sa 23 pečata kanadskih carinika"

"Ako ministar odbrane Aleksandar Vulin govori istinu o aferi "tetka iz Kanade", neka samo pokaže pasoš sa 23 pečata kanadskih carinika", rekao je glavni i odgovorni urednik NIN-a, Milan Ćulibrk.

Zvanično otvoren Mercure Belgrade Excelsior - Prvi Mercure hotel u Srbiji koji podržava lokalnu ekonomiju

Mercure Belgrade Excelsior, prvi hotel međunarodno priznatog Mercure brenda, zvanično je otvoren u Srbiji.

Podrška Addiko banke budućim košarkaškim šampionkama

Na ovaj način Addiko banka pružila je značajnu podršku aktivnostima koje doprinose unapređenju ženske košarke, kao i popularisanju sporta i zdravog načina života kod mladih koje promoviše Pokret za žensku košarku.

Hotelski kompleks u Čileu ima bazen dugačak više od kilometra

U njemu posetioci ne moraju samo da se kupaju već i da rone jer je maksimalna dubina 35 metara, a postoji mogućnost i bavljenja sportom, poput skijanja na vodi.

Inicijativa za zapošljavanje 1.000 žena u ruralnim sredinama

Danas je pokrenuta inicijativa za zapošljavanje 1.000 žena na poslovima izrade tradicionalnih rukotvorina kao poslovnih i diplomatskih poklona.

Beogradska filharmonija: Zubin Mehta gost koncerta na otvorenom

Maestro Zubin Mehta, najveći dirigent današnjice, specijalni je gost koncerta na otvorenom Beogradske filharmonije, 25. juna 2017. godine.

Putin tvrdi da su SAD planirale da koriste teroriste za destabilizaciju Rusije

Predsednik Rusije Vladimir Putin izjavio je da su SAD bile spremne da koriste teroriste da bi narušile političku situaciju u Rusiji, kao i da takve ideje i dalje postoje.

Haradinaj spreman na dijalog samo ako Beograd prizna Kosovo

Ramuš Haradinaj je izjavio da će dijalog sa Beogradom biti nastavljen samo pod uslovom da Beograd prizna nezavisnost samoproglašenog Kosova.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!