Vesti dana | Marketing

Poznati dobitnici UEPS priznanja za 2020. - PRETVARANJE KRIZE U PRILIKE

Uprkos svim ograničenjima nametnutim aktuelnom epidemijom, u Udruženju se nije odustalo od višedecenijske tradicije. Od nje nisu odustali ni oglašivači niti agencije koje su svoje stvaralaštvo u dosad neviđenim okolnostima, verifikovale na redovnom godišnjem konkursu, potvrđujući da je svima potrebno stabilno strukovno Udruženje.

Zaključen UEPS-ov konkurs za 2020.godinu: pretvaranje krize u prilike

U godini koju je obeležila korona sa svim ograničenjima koja je nametnula u privatnom i poslovnom životu, kreativnost, ne samo da nije nestala, već je dobila nove forme kroz koje se iskazivala.

ADWEEK proglasio FCB za globalnu agenciju 2020. godine

Novi klijenti, agilnost tokom COVID-19 krize i fokusiranost na temu inkluzije zaslužuju veliko priznanje.

Objavljen konkurs UEPS-a za tradicionalna godišnja priznanja: Uprkos Covidu, opet smo na UEPS-u

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije koje u ovoj godini baštini jubilarnih 60 godina postojanja, objavilo je Konkurs za tradicionalna godišnja Priznanja najuspešnijim agencijama, kompanijama i pojedincima.

SOF – Uvod u jesenje događaje u organizaciji regionalnih udruženja

Prethodnih šest meseci komunikacijska industrija je prošla kroz više izazova nego za prethodnih nekoliko decenija. Okruženje je planetarno nametnulo ograničenja koja su u suprotnosti sa osnovnim postulatima naše branše, ali se branša prilagodila i, uprkos okolnostima, osmislila prigodne i prihvatljive forme komunikacije koja je, u mnogim aspektima bila čak dinamičnija nego prethodnih godina bez korone među nama.

UEPS istraživanje: Stanje i perspektive u kreativnoj industriji Srbije u kontekstu aktuelnih dešavanja vezanih za Covid 19

Udruženje za tržišne komunikacije Srbije (UEPS), najstarije nacionalno strukovno udruženje koje objedinjava agencije, oglašivače i medije, uradilo je tokom jula anketu među svojim članstvom na temu Stanje i perspektive u kreativnoj industriji Srbije u kontekstu aktuelnih dešavanja vezanih za Covid 19, a na bazi objavljenih rezultata istraživanja koje su zajednički sproveli PKS i USAID i po kojima je kreativna industrija među najpogođenijima Covid krizom.

“Ferrari” - najsnažniji brend na svetu

Drugu godinu zaredom “Ferrari” se okitio titulom najsnažnijeg brenda na svetu prema “Brand Finance Global” 500 izveštaju za 2020. godinu., baronvsp89

Obeležen UEPS-ov 59. rođendan u Dorćol Platz-u:Industriji je potrebno stabilno strukovno udruženje

Tradicionalna priznanja Udruženja za tržišne komunikacije (UEPS) uručena su 23. decembra u Dorćol Platz-u na svečanosti povodom 59. rođendana UEPS-a, u prisustvu nagrađenih, agencija i njihovih klijenata, članica i prijatelja Udruženja, medija i ostalih brojnih zvanica.

Raste tržište oglašavanja u Srbiji

Tržište oglašavanja u Srbiji porašće za 3,5 odsto ove godine, a ukupne investicije u tom sektoru će dostići 141 milion evra, procene su istraživanja globalne agencijske mreže "Universal Media".

Dodeljene četiri srebrne i četiri bronzane Effie nagrade

Na gala ceremoniji koja je upriličena pred oko više od 200 zvanica, u Ateljeu 212, dodeljene su prestižne Effie nagrade, za najefektivnije marketinške kampanje koje su realizovane kod nas tokom prošle godine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!