Vesti dana | Mobilni uređaji

Pojašnjenje šta donosi najavljena ažurirana verzija Pravila i uslova korišćenja aplikacije Viber

U zvaničnom komentaru na objave u nekoliko domaćih medija posle poruke koju je Viber kroz aplikaciju prosledio svim korisnicima u Srbiji – a u kojoj se najavljuje ažuriranje Pravila i uslova korišćenja u narednih 30 dana – Rakuten Viber pojašnjava sledeće

Rakuten Viber predstavio izuzetne nove funkcionalnosti super-aplikacije na globalnom nivou

Viber uvodi Poslovni inboks i Komercijalne naloge kako bi unapredio korisničko iskustvo i povećao prisustvo brendova na platformi, ali i dalje zaštitio svoje korisnike od prevaranata.

U Srbiji se broj korisnika mobilnih mreža smanjio za 130.000

U prvom kvartalu ove godine bilo je 8,36 miliona aktivnih korisnika mobilne mreže što je pad broja korisnika za 130.000 u odnosu na prethodno tromesečje, objavila je Republička agencija za elektronske komunikacije i poštanske usluge (RATEL).

Najnovije Xiaomi bežične slušalice i pametni satovi stižu u Srbiju, poznate cene i dostupnost

Novi IoT uređaji kompanije Xiaomi predstavljeni su na događaju u Beču krajem marta, kada je regionalno predstavljena i nova serija telefona Xiaomi 12. Novi uređaji koji su lansirani su, između ostalog, bežične slušalice Xiaomi Buds 3 i 3T Pro, kao i pametni satovi Xiaomi Watch S1 i S1 Active. A evo kada će se ovi uređaji naći na našem tržištu i po kojoj ceni.

Kompanija “Telenor” menja ime

“Telenor Srbija” najavljuje da će od marta nastaviti da posluje pod imenom Yettel.

Ukida se roming na Zapadnom Balkanu

Roming između Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Severne Makedonije i Albanije ukida se od 1. jula.

Ukida se roming između Srbije i Grčke

Srbija i Grčka sledeće nedelje potpisuju sporazum o ukidanju naplate rominga.

Vodeći internacionalni brend na polju digitalnih usluga i servisa u CIE stigao u Srbiju

Kompanija Vip mobile od sada posluje pod novim brendom, A1 Srbija, prepoznatljivog internacionalnog operatora u regionu CIE. A1 će korisnicima pružiti jedinstveno digitalno iskustvo nudeći relevantne servise i tehnologije za život, rad i zabavu u digitalnoj eri.

LG neće više proizvoditi mobilne telefone

Južnokorejski LG Electronics Inc prvi je veliki proizvođač smartfona koji će ukinuti taj proizvodni lanac zbog gubitaka nakon što nije uspeo da pronađe kupca.

“Nokia” ukida između 5.000 i 10.000 radnih mesta

Finska telekomunikaciona grupa “Nokia” saopštila je da planira da ukine između 5.000 i 10.000 radnih mesta u naredne dve godine.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!