Vesti dana | Reportaža

Želimo da svet u kome živimo menjamo na bolje

Trag fondacija ove godine sedamnaesti put dodeljuje VIRTUS nagradu za filantropiju. Cilj nagrade je da istakne kompanije, preduzeća i pojedince, koji su tokom protekle godine svojim filantropskim delovanjem doprinosili razvoju zajednice na strateški i dugoročan način.

Održana tradicionalna manifestacija "Poštujmo različitosti"

Književni susret "Poštujmo različitosti" u organizaciji konsultantske kuće Casa Forte je i ove godine tradicionalno održan 27. januara.

Četiri razloga zbog kojih je putovanje pravi izbor za nezaboravnu novogodišnju noć

Kraj godine je idealan trenutak da se osvrnete na sva postignuća i naučene lekcije, ali i da postavite nove ciljeve i želje za narednu godinu. Ukoliko još uvek niste odlučili gde ćete za doček, sada je idealna prilika da razmislite o poseti nekog grada u Evropi. Raznovrsni kulturni programi i aktivnosti, upoznavanje sa različitim kulturama i tradicijama i nezaboravni provod pružaju vam priliku da dočekate Novu godinu na jedinstven i uzbudljiv način.

I Kragujevac je „pozeleneo“: Green Nights Out žurka stigla u Šumadiju

Samo dve nedelje nakon prve žurke u Novom Sadu, Green Night Out je ovog četvrtka stigao u Kragujevac. Veliki party održan je u prostoru Čaurnice u Kneževom Arsenalu, u prisustvu više stotina ljubitelja dobre zabave kao i brojnih poznatih ličnosti, koji su imali priliku da uživaju u jedinstvenoj žurci sa originalnim sadržajima, koji predstavljaju zeleni svet irskog viskija - slobodan duh i otvorenost ka novim iskustvima.

Božićni marketi u Evropi: Evo kako da otputujte jednostavno, udobno i bezbrižno do odabrane destinacije za odmor

U ovom periodu godine gradovi po celoj Evropi postaju epicentri različitih aktivnosti, a posebno mesto zauzimaju božićni marketi. Oni predstavljaju jedinstvenu prazničnu tradiciju i svake godine privlače veliki broj domaćih i stranih posetilaca. Sada je pravo vreme za planiranje odmora, pri čemu su Minhen, Budimpešta ili Zagreb idealni gradovi za istraživanje i posetu božićnim marketima.

OTVORENA FRANCUSKA NEDELJA - Preko 400 zvanica na dočeku mladog francuskog vina Novi Božole

U Beogradu je juče tradicionalno otvorena jedanaesta Francuska nedelja, u organizaciji Francusko-srpske privredne komore. Ova manifestacija, koja se održava od 16. do 23. novembra jedanaestu godinu zaredom, sadrži niz događaja koje organizujemo u toku nedelju dana. Cilj Francuske nedelje je promocija istorijskih, kulturnih i poslovnih veza između Francuske i Srbije, a period njenog održavanja vezuje se za široko popularan običaj u Francuskoj - doček mladog francuskog vina Novi Božole.

Novi provod u Novom Sadu: Green Nights Out žurka obojila grad u zeleno

Neobična i originalna žurka otkrila je ove srede posetiocima zeleni irski svet koji je simbol slobodnog duha, otvorenosti ka novim iskustvima i autentičnim sadržajima. Veliki Green Nights Out party održan je u Novom Sadu, u SKCNS Fabrika, a više stotina ljubitelja dobre zabave, među kojima i veliki broj poznatih ličnosti, uživalo je u sjajnom provodu.

Gala revija srpskih modnih brendova

Gala revijom srpskih modnih brendova otvoreno je drugo veče 50. L’Oreal Fashion Week-a, jubileja kojim se slavi više od 25 godine manifestacije koja na spektakularan način daje platformu talentima koji dominiraju, ne samo na domaćoj, već i inostranoj modnoj sceni.

Kompanija Coface obeležila 15 godina poslovanja u Srbiji koktelom u Ambasadi Francuske u Beogradu

U ambasadi Republike Francuske sinoć je organizovan prijem za preko 100 zvanica, partnera i prijatelja francuske kompanije Coface.

“Bečki model“ već 25 godina motiviše i spaja

Kancelarija Grada Beča u Beogradu „Eurocomm-PR“ obeležila je 25. jubilej postojanja međunarodnih kancelarija carskog grada.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!