Vesti dana | Trgovina

Održiva rešenja u STOP SHOP ritejl parkovima čuvaju resurse i doprinose zdravijoj životnoj sredini

Kompanija CPI Property Group, koja upravlja portfoliom STOP SHOP ritejl parkova u Srbiji, učestvovala je na skupu “Savremeni pristupi i trendovi Facility Management-a u izazovnom vremenu” u oraniziciji Facility Management biznis asocijacije Srbije (FMBAS). Kompanija je od nedavno i član FMBAS-a, koji radi na unapređenju položaja Facility Management industrije u cilju obezbeđivanja održive budućnosti i povećanja vrednosti nekretnina.

Svečano otvaranje proširenog STOP SHOP ritejl parka u Sremskoj Mitrovici: Novi brendovi i 2.300 kvadrata novoizgrađenog prodajnog prostora

Češka kompanija CPI Property Group završila je drugu fazu izgradnje ritejl parka STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici i tim povodom priredila niz celodnevnih zabavnih aktivnosti za sugrađane. Svečano otvaranje proteklo je uz besplatan koncert Tropico benda i niz iznenađenja i popusta u svim prodavnicama. Zvaničnom programu otvaranja ove važne destinacije u Sremskoj Mitrovici prisustvovala je i gradonačelnica Svetlana Milovanović.

IKEA Studio za planiranje otvoren u Novom Sadu

IKEA inspiracija, ideje i iskustvo u oblasti uređenja doma, od sada su dostupni i u Novom Sadu, u okviru novootvorenog IKEA Studija za planiranje.

Čadež i Rafuna: Privreda ne sme da stane

Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije (PKS) i LJuljzim Rafuna, predsednik Privredne komore Kosova, pozvali su partnere iz Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država da učine sve što je u njihovoj moći da se održi mir i stabilnost na Zapadnom Balkanu i omogući ekonomski rast i razvoj regiona, kao i poslovanje bez barijera.

Čadež: Region spreman da postane deo jedinstvenog EU tržišta

Za kompanije sa Zapadnog Balkana je važno da nastave da sarađuju, rade na zajedničkim projektima i zajedno nastupaju na trećim tržištima, istakao je Marko Čadež, predsednik Privredne komore Srbije, i poručio da su ekonomije Zapadnog Balkana ispunile najvažnije standarde poslovanja i da su spremne da postanu deo jedinstvenog evropskog tržišta.

Značajan pad prodaje nelegalnih suplemenata na internetu

Na internet tržištu dijetetskih suplemenata u Srbiji ove godine su identifikovane 92 stranice, Fejsbuk, Instagram i veb, sa 6.700 oglasa preko kojih se prodaju dodaci ishrani koji nisu registrovani u bazi podataka Ministarstva zdravlja čime potencijalno predstavljaju opasnost za stanovništvo, rečeno je na stručnom skupu „Problem nelegalnog prometa dijetetskih suplemenata u Republici Srbiji" u Privrednoj komori Srbije.

Kompanija dm pokrenula mobilnu aplikaciju: Omiljene proizvode sada možete da kupujete i dok ste u pokretu

Drogerijski lanac dm drogerie markt pokrenuo je Aplikaciju Moj dm za mobilne ili pametne telefone, kojom je online kupovina postala još jednostavnija i uvek nadohvat ruke. Mobilna verzija nedavno pokrenute online prodavnice omogućava jednostavan pregled širokog asortimana i naručivanje omiljenih proizvoda s bilo kog mesta, u bilo koje vreme i uz samo nekoliko klikova na ekranu pametnog telefona.

I ove godine drugačiji: Saznajte kako će izgledati Crni petak u dm drogerijama

Dok se kupci širom sveta pripremaju za vrtoglave popuste poslednjeg petka u novembru, ovaj dan tradicionalno dobija drugačiji smisao u dm drogerijama. Naime, najveći drogerijski lanac u Evropi već četvrtu godinu zaredom daje Crnom petku humanije značenje jer će, umesto ponude popusta, dm donirati Narodnim kuhinjama Crvenog krsta Srbije pet odsto od celokupnog prometa ostvarenog 25. novembra.

H&M zvanično napustio Rusiju

Pred prodavnicama modnog trgovinskog lanca H & M u Moskvi bili su stvoreni ogromni redovi.

Drogerijski lanac dm ovog leta podigao plate od 10 do 21 odsto za više od 1.500 zaposlenih

Kompanija dm drogerie markt je tokom leta ove godine povećala bruto plate za 10 do 21 odsto svim zaposlenima, pokazavši im tako da su oni glavni pokretači uspeha ovog drogerijskog lanca i na taj način im je ujedno zahvalila na predanom radu i angažovanju.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!