Vesti dana | Žensko preduzetništvo

Besplatna edukacija o digitalnoj transformaciji kroz vebinare i podkaste

Udruženje poslovnih žena Srbije je sagledavši potrebu da je neophodno ubrzati digitalizaciju, pokrenulo projekat Promocija korišćenja digitalnih tehnologija koje čine održivim ženska preduzeća - FEMTECH za održivost, koji je finansijski podržao CIPE – Center for International Private Enterprise.

Besplatna edukacija kroz vebinare i podkaste FEMTECH za održivost

Udruženje poslovnih žena Srbije omogućava besplatnu edukaciju za digitalnu transformaciju.

Izbor najboljih preduzetnica u Srbiji - Cvet uspeha za ženu zmaja – velika podrška preduzetnicama

Udruženje poslovnih žena Srbije je raspisalo konkurs za izbor najboljih preduzetnica u Srbiji – „Cvet uspeha za ženu zmaja“.

MLADE ZMAJICE U INOVACIJAMA - Devojčice iz cele Srbije na završnoj svečanosti Dana devojčica u IKT-u

U Skupštini grada Beograda je održana Završna svečanost povodom obeležavanja Dana devojčica u IKT-u, kojoj su prisustvovale devojčice iz cele Srbije a najboljim timovima na konkursu Uhvati ideju su dodeljene nagrade.

Proglašene škole pobednice konkursa „UHVATI IDEJU“

Na ovogodišnji konkurs „UHVATI IDEJU“, koji Udruženje poslovnih žena Srbije realizuje u okviru A1 Dana devojčica u IKT sektoru, za izbor najboljih video radova učenica sedmih i osmih razreda osnovnih škola, stigao je rekordni broj radova. Od radova pristiglih iz 51 škole iz cele Srbije, 66 je ispunilo uslove i ušlo u konkurenciju.

Edukativnim radionicama otvoren A1 Dan devojčica u IKT-u

Udruženje poslovnih žena Srbije je danas sa kompanijom A1 Srbija održalo onlajn panel i radionicu pod nazivom „Razvoj ideje i kako nam digitalni alati pomažu u tome“, kojima je zvanično otpočelo obeležavanje Međunarodnog Dana devojčica u informaciono komunikacionim tehnologijama (IKT).

Počelo takmičenje „UHVATI IDEJU“

Povodom međunarodnog Dana devojčica u informaciono-komunikacionim tehnologijama, koji Udruženje poslovnih žena Srbije obeležava već dvanaest godina zaredom, sedmi put se organizuje takmičenje za devojčice 7. i 8. razreda osnovnih škola pod nazivom „UHVATI IDEJU“.

Potrebne su nam ekonomski snažne žene

Udruženje poslovnih žena Srbije je povodom obeležavanja Međunarodnog dana žena pokrenulo još nekoliko novih projekata usmerenih ka eliminaciji rodnih stereotipa u društvenom i ekonomskom životu žena.

Sinergijom do bolje inkluzije marginalizovanih grupa žena na tržište rada

Prevazilaženje predrasuda i konkretnih prepreka pri zapošljavanju marginalizovanih grupa žena.

U novoj godini nove besplatne obuke žena iz ranjivih grupa

Udruženje poslovnih žena Srbije, treću godinu zaredom realizuje besplatne obuke za pripadnice romske zajednice i druge teško zapošljive kategorije žena (iz ruralnih krajeva i ostale žene kojima je otežan pristup tržištu rada).

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!