Projekti

Zaposleni UniCredit Banke podržavaju najosetljivije grupe naše zajednice!

Kao društveno odgovorna kompanija, UniCredit Bank Srbija je ove godine, kroz tradicionalno obeležavanje “Porodičnog dana” u kompaniji, odlučila da na poseban način poklonima obraduje najosetljivije grupe zajednice u kojoj posluje.

U susret praznicima, zaposleni u banci su, zajedno sa svojim porodicama, pripremili ručno izrađene čestitke i poklone za mališane u Prihvatilištu za decu na Zvezdari, korisnike Doma za stara lica na Bežanijskoj kosi, kao i korisnike Doma za osobe sa invaliditetom u Zemunu.

Ovo je samo jedna od inicijativa koje oslikavaju integritet, odgovornost i brigu o, što su ujedno i ključne vrednosti kompanije, a kojima UniCredit Bank Srbija dokazuje da zajednici može pružiti mnogo više od svoje osnovne delatnosti.

Direktorka Identiteta i komunikacija u UniCredit Bank Srbija, Svetlana Bunčić, tim povodom izjavila je: “Praznični period je pravo vreme za darivanje, i zaista raduje što su se koleginice i kolege iz banke sa velikom radošću pridružile inicijativi kojom su obradovali one kojima je pažnja najpotrebnija. Naša banka na zaista mnogo različitih načina podržava zajednicu u kojoj poslujemo i čiji smo deo. U dane praznika prirodno je i da se osvrnemo na one koji su najosetljiviji, kada se porodica okuplja i kada su vrednosti očuvanja zajedništva u prvom planu”.

Izradom čestitki i pripremom poklona, “Porodični dan” je ispunio svoj osnovni cilj, a to je da zaposleni na interesantan način provedu vreme sa svojim najmilijima. Nakon toga, zaposleni u banci, a članovi interno organizovanog Kluba volontera mnoštvo poklona i čestitki, krajem decembra su lično podelili deci u prihvatilištu, korisnicima doma za stara lica i doma za osobe sa invaliditetom.

O UniCreditu

UniCredit je panevropska komercijalna banka sa jedinstvenom ponudom usluga u Italiji, Nemačkoj, centralnoj i istočnoj Evropi. Naša svrha je da osnažimo zajednice da napreduju, pružajući najbolje u klasi za sve zainteresovane strane, otključavajući potencijal naših klijenata i naših ljudi širom Evrope.

Opslužujemo više od 15 miliona klijenata širom sveta. Oni su srce svega što radimo na svim našim tržištima. UniCredit je organizovan kroz četiri ključna regiona i dva centra za razvoj proizvoda, korporativnih i individualnih rešenja. Ovo nam omogućava da budemo bliski našim klijentima i da iskoristimo iskustvo cele Grupe za razvoj i ponudu najboljih proizvoda na svim našim tržištima. Digitalizacija i naša posvećenost principima ESG-a su ključni pokretači naših usluga. Oni nam pomažu da pružimo izvrsnost našim zainteresovanim stranama i kreiramo održivu budućnost za naše klijente, naše zajednice i naše ljude.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!